Vuosi on startannut vauhdilla!

Vuoden vaihtuminen on Nuorkauppakamareissa aina täynnä tohinaa. Edellisen vuoden hallitus väistyvän puheenjohtajan johdolla laittaa omaa vuottaan purkkiin toimintakertomusten ja tilinpäätösten osalta, kun taas omaa toimikauttaan aloittava uusi hallitus ei malta pysyä aloillaan suunnitellessaan innolla alkavaa vuotta. Nyt helmikuun alussa alkaa toimintasuunnitelma olla jo hyvällä mallilla, ja päästään varsinaisen nuorkauppakamaritoiminnan pariin.

Vuoden 2019 toimintasuunnitelma hyväksytään Rovaniemen Nuorkauppakamarin vuosikokouksessa helmikuun lopulla, mutta tässä vaiheessa voin jo hieman avata, mitä tuleman pitää! Vuoden 2019 aikana on tarkoitus panostaa laadukkaisiin koulutuksiin, jotka vauhdittavat jäsentemme menestystä työelämässä. Suunnitelmissa on niin puhe- kuin esiintymistaidon koulutusta sekä projektin johtamiseen, myyntiin ja markkinointiin keskittyviä koulutuksia. Kuten Nuorkauppakamareissa yleensä, koulutusten sisällöt ovat laadukkaita, koulutustapa tulee olemaan osallistava, ja jäsenille ne ovat ilmaisia. Koulutusten lisäksi haluamme vuonna 2019 panostaa jäsentemme verkostoitumiseen. Sen lisäksi, että osallistumme kamariporukalla alue- ja kansallisiin kokouksiin ympäri Suomea, tarjoamme Rovaniemellä mahdollisuuden tutustua muihin nuorkauppakamarilaisiin vapaamuotoisten tapaamisten, kuten teemalounaiden ja yritysvierailuiden merkeissä. Elokuussa lähdemme tapaamaan yhteistyö- eli twinning-kamarilaisiamme Liechtensteiniin, sekä samalla juhlimaan maan 300-vuotisjuhlaa. Syksymmälle on suunnitelmissa lisäksi parikin kansainvälistä projektia, mutta niistä lisää myöhemmin.

Vuoden 2019 aikana kamarimme viestintä mullistuu monella tapaa. Vuoden 2018 lopulla saimme julkaistua uudet nettisivut, kiitos siitä kuuluu yhteistyökumppanillemme Sollertikselle. Uudet nettisivut mahdollistavat entistä paremmin muun muassa jäsentarinat blogien muodossa. Tulevista koulutuksista ja muista tapahtumista pysyt parhaiten perillä seuraamalla meidän Facebook-sivua. Kamarin sisäinen viestintä viedään myös uudelle tasolle, kun pääsimme Suomen Nuorkauppakamarien pilottiryhmänä ottamaan käyttöön Office365-työkalut kamaritoiminnassa. Office365:n työkalut tulevat siis jäsenillemme tutuiksi hallitus- ja tiimityöskentelyn sekä projektien parissa. Voi olla, että tulette näkemään erilaisia kokeiluja niin kamarin nettisivujen kuin sosiaalisen median kanavienkin puolella, mutta #kokeilukulttuuri onkin yksi tärkeimpiä tekijöitä nuorkauppakamaritoiminnassa.

Tuskin maltan odottaa!

Puheenjohtaja eli PRES 2019 Ville Koivisto

Vuoden kohokohtia: Uusien koejäsenten perehdytys START-koulutuksen myötä!

Posted in Puheenjohtajalta, Uutiset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *