Rovaniemen Nuorkauppakamari ry –
mistä toiminnassa on kysymys?

Nuorkauppakamari on aktiivinen nuorten aikuisten kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestö. Rovaniemen Nuorkauppakamari on Rovaniemen talousalueella sekä Lapissa aktiivisesti toimiva elinkeinoelämän vaikuttaja. Nuorkauppakamari tarjoaa jäsenistölleen projektien ja koulutusten kautta kokemuksia, jatkuvaa oppimista, uusia ystäviä sekä hauskaa yhdessäoloa. Nuorkauppakamari on laaja aktiivisten johtajien, yrittäjien ja itsensä kehittämisestä kiinnostuneiden verkosto.

Olennainen osa paikallista toimintaamme ovat kamarimme kuukausitapahtumat. Kouluttaudumme, kehitymme, vaikutamme yhteiskuntaan ja laajennamme verkostoamme.
Nuorkauppakamaritoimintaan oleellisesti kuuluvat myös alueelliset ja kansalliset vuosi- ja vaalikokoukset. Innokkaimmat jäsenemme osallistuvat myös Eurooppa- ja Maailmankokouksiin.

Nuorkauppakamaritoiminta on meille kaikille harrastus, joten rentoudumme mielellämme hyvien ystävien seurassa. Oman kamarimme säännöllisiä juhlia ovat puheenjohtajan vappujuhlat, rapujuhlat elokuussa sekä vuosijuhla joulukuussa.