Survival Camp

Hallitusakatemia 2024 - SURVIVAL CAMP
1.-3.12.2023

Suomen Nuorkauppakamarit Alue D Hallitusakatemia 2024

Build your TEAM SPIRIT

Lapin lumo luo unohtumattomia elämyksiä ja hitsaa tiimejä yhteen. Nyt on myös aika ravistella Suomen Nuorkauppakamarien D-alueen hallitusakatemiaa ja luoda unohtumattomia JC-muistoja!

Tule ja koe

Palojärven lomakeskus sijaitsee noin 40 km eli 30 minuuttia Rovaniemeltä Pellon suuntaan. Täällä ollaan luonnon äärellä, kaukana kaupungin hälinästä ja katuvaloista.

Emme ehkä voi leveillä mukavuuksilla, mutta takaamme, että tämä viikonloppu tuo niin kamarien hallituksia yhteen, kuin myös mahdollistaa verkostojen luomisen kamarirajojen yli.

Ohjelma

Hallitusakatemia tarjoaa sinulle perinteisesti koulutusta niin yleiseen yhdistyksen hallitustyöskentelyyn kuin virkakohtaiseen sisältöön. Mutta me emme halua pitää Palojärvellä pelkästään kalvosulkeisia! Luvassa on etenkin sellaista tekemistä, joka auttaa sinua ja kamarinne hallitusta työskentelemään yhdessä.

Yhdessä hallituksenne kanssa.

Yhdessä kamarinne kanssa.

Yhdessä yli kamarirajojen.

 

Muista vanha viisaus: Mitä enemmän osallistut aktiivisena toimijana, sitä enemmän myös itse opit! Tee kaverille palvelus, ja kysy se kysymys, jota hän ei ehkä keksi tai uskalla itse kysyä.

Viikonlopun aikana opit hallitustyöskentelyn perusteita, kuten hallituksen jäsenen vapauksista, vastuista ja velvollisuuksista. Lisäksi pohditaan, mitä strategia tarkoittaa oman lohkon ja viran toiminnassa. Strategiasta avataan, mitä missio, visio ja strategiset valinnat ja tavoitteet tarkoittavat kunkin viran kohdalla. Opit tuntemaan aluetiimin, jonka kanssa tulet toimimaan tiivissä yhteistyössä virkavuoden aikana. Hallituskohtaisesti sekä muiden kamarien kanssa pääset keskustelemaan yhteisistä pelisäännöistä ja miettimään vertaisten kanssa, millaista on hyvä hallitustyöskentely.

Valmistautuminen

Koska et halua missata mitään tästä miljööstä, niin varaa mukaan avointa mieltä, ulkovaatteet, villasukat, saunakamppeet ja uimapuku, sekä tietenkin gaalavarustus. Alueella liikutaan rakennusten välillä ulkokautta, ja myös joitain tehtäviä voi suorittaa ulkona, joten lämmin vaatetus sään mukaan (etenkin, jos olet ensi vuonna IPP).

Ville Koivisto
Kokouspäällikkö
puh. 040 9123 273
ville.koivisto@jci.fi

Kate Suopajärvi
Apulaiskokouspäällikkö
puh. 040 410 7277
kate.suopajarvi@jci.fi

Hallitusakatemia 2024 logo survival camp team spirit

Yhteistyössä

Yhteistyössä Opintokeskus Sivis
Yhteistyössä Suomen Nuorkauppakamarit - JCI Finland
Yhteistyössä Palojärven Lomakeskus

Peruutusehdot

Jos osallistuminen perutaan 31.10.2023 mennessä, rekisteröitymismaksusta palautetaan 100 %. Jos osallistuminen perutaan 7.11.2023 mennessä, rekisteröitymismaksusta palautetaan 50 %. Peruutukset 8.11.2023 alkaen eivät ole oikeutettuja rekisteröitymismaksun palautukseen.