Vuosijuhla

Vuosijuhla 25.1.2020

Tervetuloa Rovaniemen Nuorkauppakamarin vuosijuhlaan lauantaina 25.1.2020 klo 18:00 alkaen!

Paikka: Rovakatu 17, 4. krs. (sisäänkäynti Ruokasenkadun puolelta).

Vuosijuhlassa on luvassa kolmen ruokalajin illallisen lisäksi ansioituneiden jäsenten palkitsemiset sekä presidentin käätyjenvaihto vuoden 2020 presidentille.

Illalliskortin hinta on nuorkauppakamarilaisilta 50 euroa, muilta 55 euroa.

Illalliskortti laskutetaan nuorkauppakamarilaisilta jäsenrekisterin yhteystietojen perusteella, joten ilmoittautuminen on helppoa ja nopeaa. Muut kuin nuorkauppakamarilaiset jättävät laskutusyhteystietonsa ilmoittautumisen yhteydessä.

Avec ilmoitetaan oman ilmoittautumisen yhteydessä, ja avec laskutetaan samalla laskulla ilmoittautuneen henkilön kanssa.

Mikäli haluat lausua juhlassa tervehdyksesi 53-vuotiaalle Rovaniemen Nuorkauppakamarille, voit ilmoittaa siitä etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittaudu tästä.

Pukukoodi

Juhlien pukukoodit määritellään yleensä miesten pukukoodin kautta. Naisten tyyli seuraa miesten asua.

Muistathan, että pukeutumisetiketit ovat helpottamassa valmistautumistasi, eivät vaikeuttamassa. Etikettejä ei kannata ottaa liian vakavasti, vaan antaa niiden johdatella sinut oikeille jäljille. Lisäksi eri lähteissä pukukoodeista löytyy erilaisia ohjeita.

Smokki

aka. Black tie

Smokki on yleensä musta ja sen kanssa käytetään valkoista paitaa, solmuketta ja leveää silkkivyötä. Housujen sivusauma on koristeltu samalla silkillä kuin takin kaulus. Smokin kanssa käytetään lakerinahkaisia kenkiä. Smokkia ei käytetä enne klo 18 alkavissa tilaisuuksissa.

Kun mies pukeutuu smokkiin, nainen pukeutuu iltapukuun. Iltapuku on yleensä pitkä, mutta se ei ole välttämätöntä.

Lue tästä lisää tästä pukukoodista: www.stylefellow.fi

Tumma puku

aka. Formal

Tumma puku tarkoittaa miehillä mustaa tai syvän tumman sinistä pukua. Paita on valkoinen ja solmio useimmiten hopean- tai helmenharmaa (ei kuitenkaan musta tai täysin valkoinen). Kenkinä käytetään mustia nahkakenkiä. Tumma puku käy tilaisuuksiin kellonajasta riippumatta.

Kun mies pukeutuu tummaan pukuun, nainen pukeutuu iltapukuun. Iltapuku voi olla lähes minkä mittainen tahansa, maksimissaan kuitenkin jalkapöydän päälle. Myös lyhyempi käy kunhan asun arvokkuus säilyy. Klassinen tumma puku -asu naisella on esimerkiksi sievä pikkumusta, mutta värejä ei tarvitse kaihtaa pukukoodin nimestä huolimatta.

Lue tästä lisää tästä pukukoodista: www.stylefellow.fi